vineri, 25 octombrie 2013

Marturii magnet pentru nunti si botezuri

Marturiile pentru nunti si botezuri au o insemnatate aparte. Ele multumesc in numele tau tuturor invitatilor care au decis sa impartaseasca marea ta bucurie. Este foarte important ce anume se ofera; un cadou personalizat, o mica atentie cat mai personala, poate schimba cu totul atmosfera petrecerii tale.
Ce recomandam cu draga inima noi ? Recomandam marturiile care pot fi personalizate 100% ! In ce constau acestea ? In magneti de frigider, marturiile perfecte pentru orice tip de eveniment, oricat de simplu sau sofisticat ar fi acesta. 
Acesti magneti pot fi personalizati cu fotografia proprie, alaturi de orice mesaj se doreste ! Dimensiunile pe care le recomandam sunt 6x4 cm (magnetii mici) sau 7.5x5.5 cm (magnetii mari), insa suntem flexibili si putem confectiona si magneti de alte dimensiuni (exemplu : 9x6 cm).
Orice magnetel se ambaleaza, dupa preferinte, in saculeti de organza, pungute transparente sau plicuri din hartie. 
Ce ne recomanda ? Experienta (cateva sute de clienti cu adevarat multumiti), profesionalismul, corectitudinea si rapiditatea ! Orice comanda se executa in timp util (max. 2 zile lucratoare), nu solicitam plata in avans, nu taxam suplimentar pentru nicio operatiune (exemplu : prelucrare imagine, prelucrare text) si cel mai important aspect dintre toate, iti trimitem o mostra gratuita ca sa te convingi ! 
Nu mai sta pe ganduri ! Apeleaza la serviciile noastre, si vei fi profund multumit !
Te asteptam !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

sa discutam !